2012-02-12 10:58:20• hírek • Póti Orsolya

Bemutatták a legújabb menyasszonyi ruhákat

Menyasszonyi ruha-bemutatónak adott otthont február 11-én a Vila Poesis díszterme. Az érdeklődők a  2012-es év tizenhat legszebb darabját - többek között a De Mori Lee és a Mode de Pol alkotásait - tekinthették meg.

A Promiss Bridal, szatmárnémeti menyasszonyi ruhaszalon és a Trust Models szervezésében menyasszonnyi ruhák bemutatójára került sor február 11-én a Poesis dísztermében. A Promiss Bridal 2007 óta működik Szatmárnémetiben, illetve 2011. decemberében Kolozsváron is nyitottak egy szalont. Kizárólag minőségi nemzetközi márkákat forgalmaznak, mint például a brit Benjamin Roberts, az amerikai Enzoani, vagy a Mode de Pol, illetve a Mori Lee.

A Trust Modells modelljei bemutatták a legújabb menyasszonyi ruhákat, többek között a Mode de Pol, illetve De Mori Lee  2012-es kollekció legszebb darabjait. A német a Mode de Pol  ruhák fiatalos, modern szabásvonalai méltán kedveltek a menyasszonyok körében, a Mori Lee modellek, pedig minden menyasszony álmát megvalósítják. A tervezők sokoldalú kreativításának köszönhetően a ruhakölteményekre a klasszikus elegancia és romantika jellemző.

Az esemény során a résztvevők megismerhették a legújabb esküvői trendeket és a legújabb menyasszonyi ruhadivatot, a jövendőbeli menyasszonyok pedig megnézhették, melyik stílus áll szívükhöz a legközelebb.

Mindazok, akik részt vettek a bemutatón, kedvezményesen vásárolhatják meg álmaik menyasszonyi ruháját a Promiss Bridal szalonból.

Galéria:
Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: